Teamblue mukana Saksassa Grüne Woche -messuilla

Teamblue Oy on mukana viemässä suomalaista elintarvikeosaamista Saksassa järjestettäville Grüne Woche -messuille 15. – 24.1.2016. Visit Finland, MTK ja Finpro valitsivat Teambluen yhteistyökumppanikseen koordinoimaan suomalaisten elintarvikealan yrityksien näkyvyyttä Berliinissä vuosittain järjestettäville Grüne Woche -messuille. Grüne Woche on huikea mahdollisuus esitellä Suomalaista elintarvikeosaamista ja ruokakulttuuria sekä houkutella turisteja Suomeen. Aiempina vuosina kävijämäärät ovat huikeat yli 400 000 kävijää 10 päivän aikana.

Teambluen yhteistyökumppaneista messuille osallistuvat mm. Finnspring, Shaman Spirits , Vuokatin Viinit, Hommanäs, Linseed, Roberts, Vavesaaren tila sekä Biokia. Näiden yrityksien valikoimasta löytyy Suomalaisia puhtaita marjatuotteita ja -jalosteita sekä juomia, luomutuotteita unohtamatta.

Team Finland messuosaston löydät 8.2/117. Lisätietoja messuista mikael.groning@teamblue.de tai puhelimitse 050 358 9970.

Unknown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s